Thursday, March 24, 2011

Totuus vapaamuurareista(?)

Seuraava on lainattu Suomi24 keskustelusta, A.P. Kosonen on kirjoittajan nimimerkki.

*******************************************

Se mitä on Vapaamuurariudesta puhuttu ja mitä se pitää sisällään on ollut joiltakin piilossa. Valotetaan vähän asiaa vapaamuurareista.

Tutustuin reilut 20vuotta sitten hyvään ystävääni, joka on ollut luotettava ystäväni ja jonka ystäviin kuului eri ammattikunnan edustajia. Mukana oli joitakin vapaamuurariystäviä myös. Pitkään ollut vapaamuurari kertoi asioita luottoystävälleni, joka järkyttyi pahemman kerran, vaikka oli joitakin epälytyksiä ollut asioiden olemassaolosta. Sen minkä ystäväni kertoi minulle kuulleensa vapaamuurareista, tuli täysin suoraan ja mitään empimättä. Sana vapaamuurarius tulee kiteytyneeksi sanana siitä että tehdään mitä huvittaa toisen suojeluksessa. Vapaamuurarit ovat mukana monessa Suomalaisesssa elinkeinotoiminnassa aina Suomen Yrittäjiin asti, eri virkamiestehtävissä, hallituksessa, kansanedustajina, kunnallisessa virkamiestehtävissä ja toimissa. Ystäväni kertoi että vapaamuurarit ovat aina olleet samat toimijat hintakartellien ja korruption taustalla. Saman vahvisti eräs yrittäjä, joka irtautui vapaamuurareista vuosia sitten että Suomessa oikeuslaitoksen tuomareita toimii vapaamuurareita vielä tänä päivänäkin jossa päätöksiä sovitaan etukäteen vapaamuurarien tapaan. Vapaamuuraririkolliset ovat oikeusjärjestelmän suosiossa ja suojassa eivätkä saa minkäänlaisia tuomioita laittomista toimistaan. Koko vapaamuurarius on salaliittokuvioita täynnä, joka on ulottanut lonkeronsa syvälle Suomen hallitukseen asti. Toimia joita vapaamuurarit harjoittavat on täysin moraalitonta enkä hyväksy missään nimessä heidän toimintaansa. Itse pidin sitä tietoa yllättävänä kun sain kuulla vapaamuurareissa olevan henkilön olevan tekemisissä huumeiden ja jopa prostituution kanssa. Monella vapaamuurarilla on alkoholiongelmia jonka olen myös kuullut. Tämä ja moni muu saa ihmiset varmasti tajuamaan että mikä Suomen yhteiskunnassa mättään. Se on osaksi vapaamuurarius koska lonkerot ovat syvällä.

Vapaamuurarit harjoittavat:

- korruptiota
- rahanpesua
- kestitsemistä
- lahjontaa ( tuomarit, varatuomarit ja asianajajat, pankit ym. )
- suosiminen ( virat eri hallintoportaassa )
- hintakartellit
- hallituksessa
- lukemattomissa kunnallisissa toimielimissä ( rehtorit, opettajat, kunnan politiikot ym. ym. )
- omien ja yhteisten vapaamuurareiden etujen ajaminen
- sekä muu epärehellinen toiminta

*******************************************

Lähde: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9145783

Labels: , , , ,


Comments:
Kun puhutaan vapaamuurariudesta niin tulee muistaa, että suomessa vaikuttavat vapaamuurarijärjestöt ovat lähes kaikki itsenäisiä järjestöjä. Toinen muistettava seikka on se, että 1900-luvun vapaamuurariudella ei ole juurikaan mitään tekoa esim. 1700 ja 1800-luvun muurariuden kanssa. Vapaamuurarius on ajan mukana kehittyvää toimintaa vaikka perinteitä kunnioitetaankin.

Suomessa toimii ensinnäkin ainakin 4 vapaamuurarijärjestöä jotka ovat Mies-vapaamuurarit, Ruusu-Risti Vapaamuurarit, Yhteis-vapaamuurarit (jotka hyväksyvät myös naisia jäseniksi) sekä suomen suurin vapaamuurarijärjestö Odd-Fellows.
Näihin järjestöihin kuuluu kaikkiaan reilu 20 000 henkilöä. Käytännössä joka 260:s suomalainen kuuluu siis johonkin vapaamuurarijärjestöön. Lisäksi suomessa vaikuttaa Myöhempien aikojen pyhien kirkko jonka perustaja kopioi muurareilta rituaaleja yms. omaan systeemiinsä.

Kaiken lisäksi vapaamuurarijärjestöt ovat avoimia kaikille ja kaikkea muuta kuin salaseuroja. Kuka tahansa voi hakea jäsenyyttä ja esimerkiksi Yhteis-Vapaamuurarit esittelevät toimintaansa joka vuosi Minä olen-messuilla.
Jotkut järjestöt vaativat, että joku jäsen tuntee pyrkijän ja tämäkin on vain sitä varten, ettei jäseneksi pyri joku sensaationhaluinen, videokameroita taskussaan piilotteleva ihminen.
Jokainen voi siis halutessaan ottaa ”salaisuuksista” itse selvää hakemalla jäsenyyttä,

Suomessa vapaamuurarius on jäänyt monille suureksi mysteeriksi osittain siksi, että järjestöt joutuivat pitämään matalaa profiilia mm. Natsien vainojen takia.
Monissa maissa vapaamuurarius on yleisesti arvostettua ja esimerkiksi Islannissa on turha edes yrittää poliitikoksi, jollet ole muurari. Tämä sen takia, että perinteisesti vapaamuurari harjoittaa ja kehittää itseään oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden, vapauden ja tasa-arvoisuuden suhteen.
Ranskassa esimerkiksi vapaamuurarius on osa arkea ja näkyy yleisesti katukuvassa.

Yksi suurimpia syitä vapaamuurareiden vainoihin on ollut sen uhka kirkolle. Toisin kuten yritetään väittää, niin vapaamuurariudessa ei palvota mitään tai ketään. Uskonto ja politiikka ovat asioita joiden käsittely on kiellettyä vapaamuurarikokouksessa. Jos näitä käsitellään vapaamuurarikokouksessa, niin se ei ole enää vapaamuurariutta vaan ihan jotain muuta.
Vapaamuurarius on myös perinteisesti edistänyt yksilön vapautta ja kykyä ajatella itsenäisesti. Tämä jos mikään oli ja on suurimpia uhkia kirkon yksinvaltiudelle ja kaikki tällaiset uhkat leimattiin kirkon toimesta vähintäänkin saatanallisiksi. Natseille muurarius oli myös uhka samoista syistä.
Väittämällä vapaamuurareita saatananpalvojiksi on sama kuin väittäisi pesäpallon pelaajia saatananpalvojiksi. Kumpaankaan ei kuulu minkäänlainen palvonta.

Ja ilman vapaamuurariutta kukaan meistä ei kirjoittaisi tälle palstalle. Historiaa tutkimalla selviää se, että vapaamuurarit perustivat ensimmäiset sanomalehdet vapaata uutisointia varten. Vapaamuurarit aloittivat koko kansalle tarkoitetun koulujärjestelmän ja tekivät ensimmäiset oppikirjat jotta tavalliset ihmiset saisivat oppia ja lisäksi vapaamuurarit aloittivat julkisen kirjapainotoiminnan Euroopassa.
Lisäksi suomessakin nämä ”rasistiset vammaisia pilkkaavat saatananpalvojat” omistavat ja ylläpitävät vanhainkoteja, lomakoteja yms.

Vapaamuurariuden tavoitteena on ollut kautta aikojen itsenäisesti ajatteleva ja oikeudenmukainen vapaa ihminen jonka humaanit arvot ovat kohdallaan.

Otat maailmasta mitä tahansa yhteiskuntia niin ne, jossa vapaamuurarius on laajalle levinnyttä ovat yleensä myös vähiten korruptuneita, suvaitsevaisia ja ihmisoikeuksia kunnioittavia.
 
KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.

KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.


KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.



 
Vapaamuurarit ovat kaukana mistään hyvän tekemisestä, liian moni vapaamuurari ei edes tiedä mitä ylemmillä asteilla on tarjolla.
https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs
 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]